Panelek


A PixBOARD FOAMTM panel tökéletes megoldást biztosít plafonok kreatív burkolására, illetve dekoratív elemek készítésére. Könnyű, és egyszerűen formára szabható anyag, amelyből készíthetsz az üzletedben kirakatdekorációt, vagy akár megjelenítheted a nappalid falán merre jártál már a világban. Fehér színének és pormentes felületének köszönhetően egyszerűen be lehet vonni önatapadó tapétával vagy textiliával.

A PixBOARD PLASTERTM panelek nagyon ellenállóak, így remekül felhasználhatóak otthoni falak dekorálásához, vagy akár közterületeken elhelyezve. Kúposan ívelt élei úgy lettek kialakítva, mint a hagyományos gipszkartoné. A panel legfelső rétege gipszkarton, ezért egyszerűen illeszthető a hagyományos gipszkartonhoz, a glettelés és festés ugyanúgy történik, mint normál gipszkarton tábla esetén.

A rövidzárlatok elkerülése érdekében, a Pixlum® egy teljes paletta felületkezelt, és elektromosan szigetelő szerelőelemet ajánl, amelyek speciálisan a termékhez lettek kifejlesztve. (PixSCREWTM és PixANchorTM ).