Bemutatkozás

A Pixlum® -mal örökre elfelejtheted a bonyolult és nagy szaktudást igénylő kábeleket. Ez a forradalmian új hibrid technológia ötvözi az elektromos vezeték, a gipszkarton és világítótestek tulajdonságait.
 
A termékcsalád három fő elemre bontható:
  • Elektromos vezető panelek
  • Elektromos csatlakozók
  • Lámpatestek
A paneleket olyan egyszerű felszerelni, mint a hagyományos gipszkartont. Akár a teljes mennyezet vagy a fal bármely pontjára elhelyezhetjük a dekoratív világító felületet, nem csak ahol elektromos kiállás található.
 
Csak annyit kell tenned miután a kívánt elhelyezése megtörtént a paneleknek, hogy beszurkálod a felületbe az egy, illetve két tűs lábbal ellátott világító elemeket és máris biztonságos fényt varázsoltál.
 
Innentől kezdve a szobák fala és a mennyezetek kisfeszültségű vezetővé válnak és könnyedén kialakítható csillagos égboltot készíthetünk, vagy akár egy lámpatestet helyezhetünk el bárhol a plafonon teljes biztonságban.
 
Ezzel a sokoldalú, egyszerű és szórakoztató világítással nagyon rövid idő alatt a saját "fény designered"-dé válhatsz és az otthonodban egyedi megjelenést tudsz kölcsönözni a saját magad által tervezett világítással. Teljes plafonokat változtathatsz át csillagos égbolttá vagy bármilyen világító motívummá, trendi vagy tündéri, letisztult vagy vibráló atmoszférát teremtve. További információkért nézd meg katalógusunkat.