Fények

 
A PixLEDTM -ek aprócska, de ellenálló fényforrások, amiket kézzel könnyedén elhelyezhetsz a PixBOARD FOAMTM -ba, vagy a PixTOOLTM szerszámmal a PixBOARD PLASTERTM gipszkarton panelekbe.
A vékony és laposfejű LEDek élettartama megközelítőleg 40 000 óra. 6 különböző színben elérhetőek (kék, zöld, piros, citromsárga, arany, valamint rózsaszín), és 2 színárnyalatú fehérben (hideg, valamint meleg). A fehér színű LED-ek három különböző fényerővel is megvásárolhatóak. A LEDek világító pontokként akár csillagos égboltot alkothatnak, feliratokat jeleníthetnek meg, vagy különleges események ékes dekorációjaként szolgálhatnak.
Ha még tovább szeretnéd fokozni a fényhatást, akkor használd a PixCAPTM -eket, amiket csak rá kell pattintani a PixLEDTM -ek fejére. A fényvisszaverő anyagból készült PixCAPTM -ek változatos formákban állnak rendelkezésre (kocka, félgömb, gömb és csillag). A PixCAPTM -ek segítségével garantált a fényélmény hatványozása.
 
A Pixlum ® a függesztékekre is sokrétű és elegáns megoldást kínál. A belógó lámpákkal az utolsó pillanatban is átrendezheted a fényeket a helyiségben festés előtt. A függesztett világítások kombinációjával megsokszorozhatod a fényt a térben.